Hallitus
Yleistä
Tapahtumat
Tuloksia
Palkittuja
Pennun ostajan opas
Pentulista
Uutisia
Kerhokauppa
Puheenvuoro
Esittely
Kuvia
Linkit
Foorumi

 

Bullenbeisser-Klubi ry on bokseriharrastajien oma palveluskoirayhdistys.
Klubin tarkoituksena on:

tukea boksereiden palveluskoiraharrastustoimintaa

tarjota palveluskoirakoulutuksesta ja -kilpailemisesta kiinnostuneille bokserinomistajille puitteet harjoitella ja edetä aina kansalliselle ja kansainväliselle mestaruustasolle asti

kehittää bokserin palveluskoiraominaisuuksia

tehdä palveluskoiratyötä tunnetuksi ja työskennellä hyvän koirakurin aikaansaamiseksi


BB-Klubi järjestää palveluskoiraharrastukseen liittyviä koulutuskursseja ja harjoitustilaisuuksia, koulutusleirejä, luentotilaisuuksia ja kilpailuja.

BB-Klubin jäseneksi voi kirjallisesta anomuksesta ja kahden yhdistyksen jäsenen suosituksella liittyä jäseneksi henkilö, joka on itse kouluttamallaan bokserilla saavuttanut palveluskoira- kokeen alokasluokasta koulutustunnuksen tai jolla muuten on erityisiä ansioita bokserin palveluskoiraharrastuksen edistämisessä.

BB-Klubin jäsenistö uskoo bokserin palveluskoiraominaisuuksiin ja haluaa edelleen kehittää niitä. Omassa palveluskoiraharrastuksessaan he haluavat edetä pitkälle ja olla tukemassa muita samanhenkisiä harrastajia

Yhdistys julkaisee Bulleri -jäsenlehteä. Lehdessä julkaistaan koulutukseen, terveyteen yms. liittyviä artikkeleja sekä haastatteluja. Yhdistyksen nettisivuilla tullaan julkaisemaan valikoivasti artikkeleja Bullerista.

Jäseneksi liittyminen >>>
copyright © BB-Klubi - webdesign mabakers