Hallitus
Yleistä
Tapahtumat
Tuloksia
Palkittuja
Pennun ostajan opas
Pentulista
Uutisia
Kerhokauppa
Puheenvuoro
Esittely
Kuvia
Linkit
Foorumi


BB-Klubi julkaisee vastedes nettisivuillaan listaa bokseripentueista, jotka täyttävät BB-Klubin määrittelemät vaatimukset. Nämä vaatimukset on sovittu yhteisellä päätöksellä Klubin jäsenten kokoontumisessa Vahermassa tammikuussa 2005. Kasvattajan tulee itse ilmoittaa yhdistelmänsä listalle. Listalle voi saada pentueensa kuka tahansa kasvattaja. Klubin jäsenkasvattajille lista on ilmainen, muilta perimme pienen maksun. Yhdistelmä pidetään listalla niin kauan kuin kasvattaja haluaa. Myös vasta suunnitelmissa olevia yhdistelmiä voidaan laittaa listalle siinä tapauksessa, että yhdistelmän molemmista osapuolista löytyy vaadittavat tiedot.

BB-Klubin pentulistan vaatimukset:

Koetulos:
Yhdistelmässä molemmilla vanhemmilla on oltava koulutustunnus virallisesta palveluskoirakokeesta (ei BH) tai hyväksytty ZTP.

Näyttelytulos:
Yhdistelmässä molemmilla vanhemmilla on oltava näyttelystä vähintään laatuarvosana hyvä (H), tai entinen laatuarvostelun toinen palkinto, tai hyväksytty ZTP.

Lonkkatulos:
Molemmilla vanhemmilla tulee olla virallinen tutkimustulos A-C.

Selkä:
Molemmilla vanhemmilla tulee olla selkäranka kuvattu aikaisintaan 24 kuukauden ikäisenä. Kuvauksesta tulee olla esittää pyydettäessä kuvat tai tuloksesta tulee olla virallinen lausunto (Saksa/Norja).

Sydän:
Molemmilla vanhemmilla tulee olla vähintään kuuntelulausunto tai ultraäänitutkimus sydämestä.

Epäselvissä tilanteissa ratkaisut listalle pääsemisestä tekee BB-Klubin hallitus.

Täyttääkö pentueesi kriteerit? Haluatko ilmoittaa pentusi listalle >>>copyright © BB-Klubi - webdesign mabakers