Takaisin
Tällä sivulla esitellään Klubin ohjaajia
Annakaisa Loiri

Olen melko tuore BB-klubilainen eli vuosimallia 2004, mutta jo ennen sitä kävin muutamalla klubilaisten koulutusleirillä oppia hakemassa. Lähes kaikki vapaa-aikani kuluukin mukavasti koirien parissa; omien koirien ja ryhmän treenien lisäksi toimin SBY Lahden alaosaston koulutusvastaavana.

Ensimmäinen koirani OTTO bu Eckbran Teide (JK1 ZTP) tuli minulle vuonna 1998 ihan kotikoiraksi. Otto taisi olla jo kolmevuotias, kun innostuin PK-harrastuksesta koemielessä. Valitettavasti polven ristisidevamman vuoksi Oton ura jäi alokasluokan jälkikokeeseen, jossa hyppyestekin oli opetettu kiertämään. Otto oli upea koira, joka teki kaiken täysillä! Vuonna 2000 perheeseen tuli sijoitusnarttu MONA bn Bogerudmyra`s Pauline (BH), joka pentujen jälkeen loukkasi polvensa ja toimittaa nykyisin soffakoiran tärkeää virkaa .

EETU bu Sky Bridge Eddie Van Halen (VPG3 IP3 ZTP) tuli taloon vuonna 2003 ja on ensimmäinen koiristani, jota on pennusta pitäen treenattu tavoitteellisesti. Se on myös ensimmäinen suojelukoirani eli sekä koira ja ohjaaja ovat vielä "vihreitä" tällä saralla. Toivottavasti onni on matkassa ja Eetu pysyy terveenä, jotta kehitymme eteenpäin. Seuraava tavoitteemme on bokserien ATIBOX IPO MM -kilpailut Italiassa huhtikuun lopulla. Boksereiden lisäksi perheessämme asustaa myös avokin SIMPPU bpmu Mecberger Duunari (IP2) ja minun pikkuinen OIVA spu Arsen ja kesällä on pentu tulossa...

Ahkeraa ja tuloksellista kautta 2007 kaikille!copyright © BB-Klubi - webdesign mabakers